Selecteer een pagina

Heb je vragen?

Of

wil je een afspraak maken?

 

Een bewuste lifestyle begint bij jezelf!

Carola Sprengelmeijer is van mening dat preventie van ziekten in eerste instantie bij jou zelf begint! Zij adviseert en ondersteunt en motiveert haar patiënten maar jij bent zelf de uitvoerende partij. Een verwijzing van je huisarts is niet noodzakelijk.
Het eerste consult duurt over het algemeen een uur. Daarin wordt met jou haar visie en plan van aanpak besproken. Samen komen we tot een stappenplan. Je krijgt advies wat je zelf kunt doen om klachten te laten verminderen of verdwijnen. Daarmee krijg je op den duur een gezonde onafhankelijkheid. Jij gaat met de adviezen aan de slag en meldt ervaringen terug. Vervolgbehandelingen vinden meestal om de zes weken plaats en duren gemiddeld een uur. Het aantal behandelingen en de duur van de behandeling is uiteraard afhankelijk van de klachten, de therapietrouw, de voorgeschiedenis etc.

Stuur een mail

info@kurenmetcarola.nl

Via Whats app

+31 6 13409174

Bel me op

+31 6 13409174

Stuur ons een bericht

Ben je klaar voor een bewuste en gezonde lifestyle? Of wil je kijken waar ik je mee kan helpen? Stel je vraag door het contact formulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk contact op.

Volg me op social media

Copyright © 2018 KURENMETCAROLA

Privacyverklaring | Disclaimer

 

Contact gegevens

Tel: 06-13409174

info@kurenmetcarola.nl
www.kurenmetcarola.nl

BTW NL173594724B02
KVK 61944092