HOE MIJN PASSIE MIJN WERK WERD…

De liefde voor voeding en eten heeft altijd mijn interesse gehad. Als kind van de boerderij was ik altijd al met plantjes en de teelt bezig. Mijn oma’s en moeder waren altijd in de keuken te vinden en hebben mij enorm geïnspireerd om met mooie eerlijke producten te werken, waardoor ik nog steeds met plezier in de keuken sta.

Na vele ervaringen van ziekten en vage klachten in mijn eigen gezin, familie en omgeving  waarvan sommige regulier niet erkend werden ben ik verder gaan zoeken. Ik kwam uit bij een natuurgeneeskundige praktijk waar door metingen en een goede uitleg over de invloed van voeding mijn ogen werden geopend en zag hoe genezen ook anders kan.

De relatie tussen lichaam en geest. Wat levensstijl, voeding en tekorten met mensen doet en dan het zelfhelend vermogen van het lichaam gaan aanspreken. Door juiste voeding, beweging en het aanvullen van tekorten worden hele mooie resultaten gehaald.

Dat is de reden dat ik ben begonnen om van mijn passie mijn werk te gaan maken en de daarbij behorende opleidingen te gaan volgen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Inmiddels ben ik kuurexpert en natuurgeneeskundige coach, Ik begeleid mensen in het hervinden van een optimale gezondheid en levenspatroon door een-op-een coaching en luxe retreats in Portugal.

Ik ben opgeleid als orthomoleculair therapeut, detox coach, orthomoleculair en Ayurvedisch voedingscoach, hormooncoach, Metabolic Balance begeleidster, yoga docent, NLP coach en massage therapeut.

 

IK HEB EEN Holistische visie

Complete behandeling waarin geestelijk en lichamelijk gelijke aandacht krijgen.

IK GEEF Persoonlijke aandacht

Iedereen is uniek, iedere aandoening pakt bij iedereen anders uit. Daarom is iedere behandeling individueel gericht.

IK BEN Professioneel

De praktijk is aangesloten bij de MBOG. Hier ben ik geregistreerd als natuurgeneeskundig therapeut.  

Lifestyle Experience RTL 4

HEB JE VRAGEN?

Of wil je een afspraak maken om te zien wat ik voor je kan betekenen? Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Volg me op social media

Copyright © 2018 KURENMETCAROLA

Privacyverklaring | Disclaimer

Contact gegevens

Tel: 06-13409174
info@kurenmetcarola.nl
www.kurenmetcarola.nl | www.energyretreatportugal.nl

 

BTW NL173594724B02
KVK 61944092
AGB 90102341