Selecteer een pagina

SLIM SLANK PLAN

Een slank en gezond lichaam zonder moeite waar je ook bent! Een persoonlijk op maat gemaakt programma waarin je leert om op de juiste manier met voeding om te gaan en hoe dit in je dagelijkse leven toe te passen.

 

nooit meer op dieet

Diëten werken niet!. Ieder mens is uniek en heeft andere behoeften.

Een gezond lichaam en een persoonlijk gewicht heeft niets te maken met jezelf dingen te ontzeggen, calorieën te tellen, BMI te meten, pillen/ shakes/ repen die maaltijden vervangen of voedingsmiddelen te schrappen van het menu. Daar zijn al genoeg methodes van. Zij focussen op een ding in plaats van het geheel en werken niet.

DE 3 BASIS PRINCIPES

GEZOND GEWICHT

Een stralend uiterlijk met een gewicht wat bij jouw past.

HORMONEN IN BALANS

Breng jouw metabolisme weer in balans zodat klachten verminderen of verdwijnen.

ENERGIE

Voel je weer energiek en fit zodat je volop van jouw leven kunt genieten.

WAT HOUD EEN PERSOONLIJK PLAN IN?

Een persoonlijk voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden en gezondheidsgegevens waarbij je onder begeleiding jouw huidige voedingspatroon gaat omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel toegesneden voedingsprofiel.

Het brengt jouw persoonlijke “lichaamschemie” met de bij jou passende voedingsmiddelen in een nieuwe, metabolische balans. Je gebruikt niet alleen gezonde en de voor jou noodzakelijke voedings- en mineraalstoffen tijdens de maaltijd, maar je eet ook die voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft om je verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen.

Het herstel van de natuurlijke voedingsbalans bewerkstelligt het  herstel van een natuurlijk lichaamsgewicht. Tegelijkertijd verbetert jouw uithoudings- en concentratievermogen en stijgt je totale energieniveau. Je slaapt beter, je fysieke en psychische kracht neemt toe, je voelt je over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straal je ook uit! Je breekt je lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel, dat wil zeggen dat je huid strak en glad blijft.

We starten met een gratis consult.  Daarna kun je je inschrijven en jouw bloedwaarden laten analyseren. Op basis van die resultaten wordt vervolgens een uniek voedingsprogramma opgesteld en ontvang je een boekje met jouw persoonlijke programma.

Het programma bestaat uit vier verschillende fasen: de voorbereidingsfase, de strenge fase, de minder strenge fase en gewichtsbehoud. U krijgt een lijst met aanbevolen voedingsmiddelen. Je krijgt ook een maaltijdplanning, met drie voorstellen per maaltijd en variatielijsten.

Tijdens het hele traject word je bovendien persoonlijk begeleid door een ervaren diëtist/ orthomoleculair therapeut, door middel van 10 consulten

 

Mensen die diep van binnen kijken weten het: Er bestaat niet 1 Ultiem Dieet.

Jij bent diegene die de verandering maakt vanuit Jouw motivatie en jouw unieke waarde.

HET SLIM SLANK PLAN IS ECHT IETS VOOR JOU ALS…

Jij echt een verandering in je gezondheid wilt maken.

Jij gezondheidsklachten hebt.

 Jij Diabetes 2, hart-, vaatziekte, hormonale onbalans of een andere aandoening/ ziekte hebt.

Jij alles geprobeerd hebt en niet de gewenste resultaten hebt behaald.

Jij wilt afvallen of aankomen in gewicht.

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Gestart omdat ik wilde afvallen en van de hormonale klachten en migraine af wilde. Nu na 4 maanden 20 kilo lichter, slik geen medicatie meer en voel met fitter dan ik ooit geweest ben. Deze manier van eten is zo gewoon geworden in ons gezin en kan het me ook  niet meer voorstellen hoe we daarvoor aten. Doordat dit niet als een dieet voelt is voor mij perfect en met resultaat! Ik ben zo blij dat ik deze stap het gezet.

Inge

Dit programma sprak mij gelijk aan omdat ik naast een paar kilo wil afvallen juist mijn gezondheid wil verbeteren. Ik had geen idee hoe. Voor mijn hoge bloeddruk en cholesterol waarden slik ik al jaren medicatie wat niet goed voor mij voelt. Door het volgen van mijn persoonlijke plan, het continue monitoren van mijn bloeddruk en cholesterol is in samenspraak met de arts nu alle medicatie gestopt. Ik voel me geweldig en ben zo blij dat ik op deze manier mijn levensstijl heb aangepast.

Laura

KOSTEN

Een op maat gemaakt voedingsprogramma en persoonlijke begeleiding voor €895,-. Ons doel is dat u hiermee de rest van uw leven uw streefgewicht kunt behouden.

In veel gevallen wordt het programma (deels) vergoed door verzekeraars omdat Carola door de MBOG erkend is. Daarbij wordt een alternatieve verzekering niet verrekend met het eigen risico. 

Profiteer van deze actie!

SLIM SLANK PLAN €849,-

(GESPREID BETALEN IS MOGELIJK)

Plan hier je gratis consult in

 

Copyright © 2018 KURENMETCAROLA

Privacyverklaring | Disclaimer

Contact gegevens

Tel: 06-13409174
info@kurenmetcarola.nl
www.kurenmetcarola.nl

BTW NL173594724B02
KVK 61944092
MBOG Licentiecode 1028 TL
AGB 90102341

Openingstijden

Ma/woe/do/vrij: 9:00 – 13:00

Bloedafname: ma/woe 8:00 – 9:00

Praktijk adres

Parallelweg zuid 44 2914 LG Nieuwerkerk a/d IJssel

De praktijk is in 2019 gesloten op: 11-14 maart, 8-12 april, 20-24 mei, 17-21 juni, 9-13 september, 30 september-4 oktober, 22 november